Rolluiken & Zonwering Pieters

... service en kwaliteit ...

DSC00932.jpg

WELKE  LUIFELKAST?

Een volledig gesloten kast die het doek en de armen beschermt tegen regen, sneeuw, vervuiling en stof wordt aanbevolen. Een afdekkap beschermt het doek slechts gedeeltelijk en is  aldus af te raden.

WELKE ARMEN?

Uw scherm is voorzien van 2 of meerdere armen, bestaande uit een voor- en achterarm, een verbindingsstuk, de elleboog, en werkt door middel van een verensysteem met kabels.  Bij Brustor heeft u de keuze uit 2 of 4 kabels.

WELKE UITVAL?

Het schaduwoppervlak onder uw scherm kan variëren naar gelang de oriëntatie, het uur van de dag, het tijdstip van het jaar,…  Hou hier rekening mee bij de keuze van de uitval.

WELKE BREEDTE?

Het is aanbevolen een scherm te kiezen dat proportioneel en esthetisch verantwoord is voor uw gevel en dat tegelijkertijd ook een goede bescherming garandeert van uw interieur.

WELKE DOEK?

Het is aanbevolen om voor uw scherm een kwalitatief hoogstaand acryldoek te kiezen. Dit is een in de massa gekleurd doek, dat een hoge kleurvastheid garandeert en tevens een speciale behandeling kreeg tegen water en vuil.

MOTORISATIE?

Tegenwoordig zijn quasi alle schermen voorzien van een buismotor met schakelaar of afstandsbediening.  Om in alle vrijheid van uw scherm te kunnen genieten wordt afstandsbediening aangeraden.